Κόστος αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα (ΕΛΤΑ) ή ACS courier (μόνο για μη δυσπρόσιτες περιοχές) και παραδίδονται σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Όλα τα προϊόντα του huntingshoes.gr υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες.

Στις σελίδες των προϊόντων υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους. Εάν ωστόσο κατά την παραγγελία σας, προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Για αγορές αξίας από 30,00€ και πάνω και εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Εξαιρούνται οι αποστολές που περιέχουν πάνω από 50 φυσίγγια, για τις οποίες το κόστος και ο τρόπος αποστολής προσδιορίζονται κατόπιν συνεννόησης, και αποστέλονται μόνον κατόπιν κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Φυσίγγια δεν αποστέλλονται εκτός Ελλάδος! Στις παραγγελίες που η αξία τους ανέρχεται ως το ποσό των 29,99€ τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00 €. Τα παραπάνω κόστη και απαλλαγές εξόδων μεταφοράς, ισχύουν μόνο για αποστολές εντός της Ελληνικής επικράτειας! Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύουν επιπλέον έξοδα τα οποία διευκρινίζονται κατόπιν επικοινωνίας και ορίζονται ανάλογα με την χώρα παραλαβής.