Όροι χρήσης

Παρεχόμενες πληροφορίες

Τα διάφορα στοιχεία όπως φωτογραφίες, κείμενα, εικόνες κ.α. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή η παραποίησή τους. Οι πληροφορίες που αφορούν σε φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων παρέχονται από τις κατασκευάστριες εταιρίες.

Διαθεσιμότητα προϊόντων 

 Όλα τα προϊόντα του huntingshoes.gr υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες. Στις σελίδες των προϊόντων υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους. Εάν ωστόσο κατά την παραγγελία σας, προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής καθώς και κατάθεση σε λογαριασμό μας πριν από την αποστολή της παραγγελίας. Φυσίγγια δεν αποστέλλονται εκτός Ελλάδας!

Τιμολόγηση προϊόντων

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η τιμή περιλαμβάνοντας τον Φ.Π.Α. 24%. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας αναγράφεται η τελική τιμή του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής, εφόσον θα τα επιβαρυνθεί ο πελάτης.

Το huntingshoes.gr έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων, με βάση τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Σε περιπτώσεις προσφοράς ή έκπτωσης το huntingshoes.gr αναγράφει την αρχική τιμή και την τιμή της προσφοράς ή της έκπτωσης.

Ισχύον δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του huntingshoes.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν είναι αναγκαίο να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομά σας, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α. έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διασφαλιστούν αμέσως, για όσο χρονικό διάστημα θα είστε εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Επίσης έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία συμπληρώνοντάς τα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική φόρμα.